Jäsentiedote: Piraattipuolue ottaa käyttöön uuden jäsenrekisterin

Piraattipuolue on ottanut käyttöönsä uuden jäsenrekisterin. Jäsentiedot on siirretty  turvallisesti uuteen rekisteriin, joka täyttää myös GDPR-asetuksen vaatimukset ja sisältää siihen liittyvän toiminnallisuuden.

Kaikki jäsenet saavat viestin Membookilta, jossa kehotetaan rekisteröitymään palveluun, sekä maksamaan jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruuden voi edelleen valita kuten aiemminkin oman taloudellisen tilanteen mukaan ja maksun voi suorittaa kätevästi suoraan palvelun kautta valitsemassasi verkkopankissa. Jäsenmaksu on edelleen vapaaehtoinen.

Uusi palvelu tuo tulleessaan uutta toiminnallisuutta ja mm. puolueen somefeed löytyy kootusti palvelun sisältä.

Mikäli Membookin toiminnallisuus herättää kysymyksiä, jäsenet voivat olla yhteydessä Membookin tukipalveluun. Muissa jäsenasioissa voi olla yhteydessä Pekka Mustoseen.

Yhteystiedot:
Pekka Mustonen
Puoluesihteeri
pekka.mustonen@piraattipuolue.fi