Liity jäseneksi

Olet tervetullut liittymään jäseneksi Piraattipuolueeseen, alueesi piiriyhdistykseen ja Piraattinuoriin. Liittymiselle ei ole alaikärajaa. Piraattinuoriin voivat liittyä vain alle 29-vuotiaat. Lue säännöt ja katso jäsenluettelon rekisteriseloste.

Jäsenmaksun maksaneena jäsenenenä voit äänestää kokouksissamme (mm. ohjelmanmuutoksista ja henkilövalinnoista) ja tehdä kokousaloitteita sekä saat jäsenkirjeet sähköpostiisi.

rainbow

Jäsenmaksu

Vuosittaiset jäsenmaksumme ovat (omantunnon mukaan):

  • vähävaraisille 10 €
  • perusmaksu 20 €
  • tukimaksu 50 €
  • alle 18-vuotiaat: ei maksua.

Piraattipuolue on ottanut kesäkuussa 2018 käyttöön uuden jäsenrekisteripalvelun, Membookin, joka hoitaa jäsenmaksulaskutuksen automaattisesti. Oletuksena se laskuttaa jäsenmaksun (20 €), kun puoluehallitus on kokouksessaan jäsenyytesi hyväksynyt.

Jos haluat vaihtaa jäsenmaksuperustetta, voit tehdä sen kirjautumalla Membookiin jäsenmaksulaskullasi olevasta linkistä. Ota laskultasi talteen ruudulla näkyvä viitenumero ja lähetä se (viitenumero) sähköpostitse puoluesihteerillemme.

Älä maksa väärän jäsenmaksuluokan laskua, saat maksuperusteen vaihtamisen jälkeen uuden laskun ja vanha lasku peruutetaan.

Täytä jäsenhakemus!

Liity jäseneksi