Kannattajakorttikeräys on käynnissä!

Piraattipuolue jäi edellisissä eduskuntavaaleissa äänimäärätavoitteistaan, joten meidät pudotettiin pois puoluerekisteristä. Kannattajakorttikeräyksemme on nyt käynnissä, joten eiköhän palauteta piraatit takaisin Suomen puoluekentille!

Kannatuksen voi nykyisin tehdä kätevästi verkossa vahvalla tunnistautumisella. Kannatusilmoituksen tekeminen ei sido sinua puolueen äänestämiseen eikä sen tarvitse tarkoittaa edes puolueen tavoitteiden kannattamista – vain sitä, että mielestäsi piraattipuolueen tulisi palata puoluerekisteriin. Voit siis allekirjoittaa samalla vaikka useamman puolueen kannattajakortin!

Jos saamme 5000 allekirjoitusta kerätyksi  ennen kesäkuun europarlamenttivaalien ehdokasasettelua keväällä, niin saatte ainutlaatuisen mahdollisuuden äänestää Euroopan piraattien joukkoon myös sinivalkoista ääntä! Seisomme Euroopan piraattien yhteisen vaaliohjelman ja strategian takana. Lupaamme myös tuoda piraattien päätöksissä teidän äänenne esiin!

Allekirjoittaminen onnistuu täällä:  https://puoluerekisteri.fi/#/puolue/51
Kohti radikaalia demokratiaa, hajautettua valtaa, inhimillistä ja ekologisesti kestävää teknologiaa!