Piraattipuolueen puheenjohtajaksi Pekka Mustonen, puolueen lakkauttaminen ei saanut kannatusta

Piraattipuolue kokoontui ylimääräiseen puoluekokoukseen Helsingin Töölössä 30.11.2019. Kokouksessa puolueen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin joensuulainen Pekka Mustonen. Varapuheenjohtajiksi valittiin Raoul Plommer Helsingistä, Riikka Nieminen Espoosta ja Marek Nečada Helsingistä.

Ylimääräinen puoluekokous kutsuttiin koolle muodostamaan kanta edellisen puheenjohtajan Petrus Pennasen ajamaan hankkeeseen, jossa puolue olisi poistettu puoluerekisteristä ja liitetty liberaalipuolueen jäsenjärjestöksi. Fuusiohanke ei saanut kokouksessa kannatusta.

Kokouksessa kuultiin myös terveiset Euroopan piraattien puheenjohtajalta, Euroopan parlamentin jäsen Mikuláš Peksalta, joka esitteli piraattien europarlamenttidelegaation ja kansainvälisen liikkeen kuulumisia.

Lisätietoa:
Pekka Mustonen
Puheenjohtaja, piraattipuolue
puh +358 50 3221071
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi