Piraattipuolueen puheenjohtajaksi jyväskyläläinen Jonna Purojärvi

Piraattipuolue
Lehdistötiedote 11.6.2016 klo 20.00
VAPAA JULKAISTAVAKSI HETI

Piraattipuolueen puheenjohtajaksi jyväskyläläinen Jonna Purojärvi

Piraattipuolue on tänään puoluekokouksessaan Lahdessa valinnut uuden puoluehallituksen toimintakaudelle 2016-2018. Uuteen hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Jonna Purojärvi, 27, Jyväskylästä.

Hallituksen varapuheenjohtajiksi valittiin Petrus Pennanen Helsingistä, Tapani Karvinen Turusta ja Arto Lampila Jyväskylästä. Pennanen oli kevään 2015 eduskuntavaaleissa puolueen ääniharava 1972 äänellä Helsingin vaalipiirissä. Karvinen on puolueen väistyvä puheenjohtaja. Lampila on toiminut tähän asti puoluesihteerinä.

Muut hallituksen jäsenet ovat Janne Paalijärvi, Miika Hämynen, Olli Markkanen, Harri Kivistö, Pasi Vähämartti ja Satu Immonen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Raoul Plommer, Pekka Mustonen, Tiia Mustonen, Ville Hautakangas ja Paavo Tertsunen.

“Kuntavaalit ovat ilman puoluetukea toimivalle puolueelle suuri ponnistus ja vaativat vahvaa yhteistyötä. Voin katsoa luottavaisin mielin tänään valittua hallitusta: sen jäseniltä löytyy paljon kykyä ja energiaa. Vankka yhteinen visio vie Piraattipuolueen varmasti useaan kunnanvaltuustoon”, luottaa Purojärvi.

Puoluekokous päätti myös aloittaa valmistautumisen vuoden 2018 presidentinvaaleihin.

Lehdistökuvia vapaaseen levitykseen (kuvaajan nimi: Hannu Mäkäräinen)

Puheenjohtaja Jonna Purojärvi:
http://piraattipuolue.fi/assets/2016/06/pp_pj_Purojarvi.jpg

Puheenjohtajisto vasemmalta oikealle: Arto Lampila (vpj), Petrus Pennanen (vpj), Jonna Purojärvi (pj), Tapani Karvinen (vpj):
http://piraattipuolue.fi/assets/2016/06/pp_johtajat.jpg

Lisätietoja antavat

Jonna Purojärvi
Puheenjohtaja, Piraattipuolue
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
045 310 2351

Arto Lampila
Varapuheenjohtaja, Piraattipuolue
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
040 845 4660