Piraattipuolue luopuu valomainoksista vaalikampanjassaan

LEHDISTÖTIEDOTE
Vapaa jukaistavaksi heti

Piraattipuolue luopuu valomainoksista vaalikampanjassaan

Piraattipuolue on päättänyt luopua valomainonnasta eduskuntavaalien kampanjoinnissaan, ja haluaa kannustaa muitakin puolueita ja vaaliehdokkaita tekemään samoin.

Koska tulevalla eduskuntavaalien kampanjointikaudella sähkön riittävyys tulee olemaan koetuksella, kannattaa jättää paljon sähköä tarvitsevat mainoskeinot väliin. Piraattipuolue on päättänyt luopua valomainoksista sen vuoksi. 

– Kolmen neliön valomainos kuluttaa saman verran energiaa kuin omakotitalo, sanoo piraattipuolueen puheenjohtaja Pekka Mustonen.

– Tulemme ottamaan huomioon vaalikampanjassamme energiankulutusta muutenkin ja kehotamme ehdokkaitamme miettimään, mikä tässä tämänhetkisessä energiatilanteessa kannattaa ja mikä ei.

Piraattipuolue aikoo osallistua kevään eduskuntavaaleihin kaikissa Manner-Suomen vaalipiireissä ja ehdokasasettelu on jo käynnistynyt. Kaikissa vaalipiireissä on vielä tilaa ehdokaslistoilla ja ehdokkaaksi voi vielä ilmoittautua. Ehdokaslistojen muotoutumista voi tarkastella täällä https://www.piraattipuolue.fi/eduskuntavaalit-2023-ehdokkaat/ .

Lisätietoja antavat:

Pekka Mustonen
Piraattipuolueen puheenjohtaja
+358 50 322 1071
pekka.mustonen@piraattipuolue.fi

ja

Toni Aittoniemi
Piraattipuolueen puoluesihteeri
+358 40 8234030
toni.aittoniemi@piraattipuolue.fi