Piraattipuolueelle vaalivoitto ja valtuutetut Helsinkiin sekä Jyväskylään

logo-levein

Lehdistötiedote
10.4.2017 klo 11:20
Valmis julkaistavaksi heti

Piraattipuolue sai kuntavaaleissa ensimmäiset kaupunginvaltuutettunsa. Valituiksi tulivat varapuheenjohtajat Petrus Pennanen Helsingissä ja Arto Lampila Jyväskylässä. Espoossa Piraattipuolueen Janne Paalijärvi jäi niukasti varasijalle Piraattipuolueen ja Liberaalipuolueen vaaliliiton sisällä ja Liberaalipuolueen Juhani Kähärä sai paikan. Kaikissa näissä kaupungeissa Piraattipuolueella oli vaaliliitto Liberaalipuolueen kanssa.

“Olemme tehneet poliittista historiaa. Suuri kiitos kaikille tämän mahdollistaneille. Jatketaan yhdessä työtä avoimemman ja osallistavamman kaupungin eteen.”, kommentoi valtuutetuksi valittu varapuheenjohtajamme Arto Lampila.

Piraattipuolueen vaaliohjelma vaati avointa, läpinäkyvää ja osallistavaa päätöksentekoa. Ohjelma otti kuitenkin myös laajasti kantaa muihin vaalien tärkeisiin asioihin, kuten palvelurakenneuudistukseen, opetukseen, kirjastojen toimintaan tietoyhteiskunnassa, kunnan tuottaman kulttuurin ja tiedon vapauttamiseen, kaavoituksen keventämiseen, joukkoliikenteeseen sekä kunnan tilojen parempaan hyödyntämiseen.

Kiitämme kaikkia Piraattipuoluetta äänestäneitä luottamuksesta ja saamastamme mahdollisuudesta näyttää, mitä politiikkamme tarkoittaa käytännössä.

Jonna Purojärvi
Puheenjohtaja, Piraattipuolue
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2351

Petrus Pennanen
Varapuheenjohtaja, Piraattipuolue
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 40 502 0355

Arto Lampila
Varapuheenjohtaja, Piraattipuolue
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 40 845 4660

Olli Markkanen
Tiedottaja, Piraattipuolue
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 44 210 9092