Piraattipuolue potki rikostaustaisen ehdokkaan listaltaan

Piraattipuolueen lehdistötiedote
26.2.2015 klo 12.45
Vapaa julkaistavaksi heti

Piraattipuolue potki rikostaustaisen ehdokkaan listaltaan

Piraattipuolueen puoluehallitus päätti tänään välittömästi poistaa oululaisen eduskuntavaaliehdokkaan listoiltaan saatuaan tiedon tämän rikostaustasta. Ehdokas ei ollut kertonut tuomiostaan missään vaiheessa puoluehallitukselle tai Oulun piraattien hallitukselle.

“Ei vittu mikä tyyppi”, kommentoi Oulun piirihallituksen jäsen Jiri Keronen tilanteesta puoluejohdolle otettuaan henkilöön yhteyttä asiasta.

“Järkikin sanoo, että tällaisten rikosten kaltaisista tapauksista pitää kertoa. Henkilöä ei olisi nyt esille nousseiden tietojen perusteella edes harkittu ehdokkaaksi, mikäli ne oltaisiin tuotu ajoissa tietoon.”, toteaa piraattipuolueen varapuheenjohtaja Pasi Palmulehto.

Lisätietoja antavat:

Pasi Palmulehto, varapuheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2340

Jonna Purojärvi, tiedottaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2351