toni_sepperi_300x300px

357
Toni
SEPPERI

Kaupungingeodeetti

Uusimaa: Loviisa

Olen maanmittausalan diplomi-insinööri ja työskentelen Loviisan kaupungin kiinteistöinsinöörinä. Olen penkkiurheilun kohtuukäyttäjä ja olen kiinnostunut myös tulostavoitteellisesta vedonlyönnistä. Uskon ihmisten lähtökohtaiseen hyvyyteen ja haluan tehdä politiikkaa ihmisiä varten. Haluan olla rakentamassa meille kaikille parempaa maailmaa elää ja olla.

Uskon jakamattomiin ihmisoikeuksiin, yksilönvapauteen ja kannatan jokaisen oikeutta yksityisyyteen. Ihmiset ovat yksilöitä eivätkä minkään viiteryhmän edustajia. Politiikan pitää olla avointa ja läpinäkyvää ja päätösten tulee perustua aina faktoihin ja parhaaseen mahdolliseen tarjolla olevaan tutkittuun tietoon.

Tulevaisuudessa teknologisen kehityksen myötä suuria haasteita tulee olemaan kansalaisten yksityisyyden suojan varmistaminen ja työntekoon liittyvään murrokseen vastaaminen. Tulevaisuudessa koneet tekevät entistä enemmän ihmisten aikaisemmin tekemiä töitä ja tuon koneiden tuottaman lisäarvon jakamiseen oikeudenmukaisesti tarvitaan suurta poliittista päätöksentekoa.