Eduskuntavaaliehdokas

sitoutumattomana liberaalien listalla Varsinais-Suomessa
pyry-saarela-300x300px

126
Pyry
SAARELA

Puoluevaltuuston varajäsen, Lounais-Suomen piiriyhdistyksen puheenjohtaja,
opiskelija, keskusvälittäjä

Varsinais-Suomi: Turku

Nimeni on Pyry Saarela, ja olen 26-vuotias opiskelija Turusta. Syntyjäni olen kotoisin Paraisilta, mistä noin 12-vuotiaana muutin Naantaliin, ja sieltä lukion jälkeen Turkuun. Opiskelen Turun Ammattikorkeakoulussa tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi, erikoistuen terveysteknologiaan.

Olen toiminut Varsinais-Suomen Piraattien puheenjohtajana helmikuusta 2021 lähtien. Päätin liittyä Piraattipuolueeseen, koska puolueen arvot tuntuvat omilta. Etenkin yksilönvapaudet, yksityisyydensuoja, faktapohjainen päätöksenteko ja päätöksenteon läpinäkyvyys ovat minulle tärkeitä. Piiriyhdistyksen puheenjohtajana pyrin levittämään tietoisuutta Piraattipuolueesta ihmisten keskuudessa, sekä auttamaan Varsinais-Suomen Piraatteja tuomaan oma yksilöllinen osaamisensa esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Perusluonteeltani olen analyyttinen, rehellinen, huumorintajuinen ja rauhallinen. Osaan olla rento tilanteen niin vaatiessa, mutta tärkeiksi näkemissäni asioissa olen hyvinkin päättäväinen.

Varsinais-Suomen aluevaltuustossa haluan vahvistaa terveydenhuoltojärjestelmän kantokykyä pitkällä aikavälillä tulevaisuuteen katsovien investointien muodossa.
Haluan myös varmistaa, että piraattien ydinarvot, kuten päätöksenteon läpinäkyvyys ja ihmisten oikeus yksityisyyteen, tulevat edustetuksi aluepolitiikassa.