Helsinki-Eronen-Pauli_270x270

Pauli ERONEN

Piraattipuolueen Helsingin piiriyhdistyksen varapuheenjohtaja, IT Engineer

Helsinki, Itä-Pasila

Olen 1977 syntynyt IT-ammattilainen. Olen naimisissa miehen kanssa ja meillä on kissa. Työskentelen IT-alalla. Vapaa-ajalla olen kiinnostunut monimuotoisesta Helsingistä, pelaamisesta sekä tasa-arvokysymyksistä.

Liityin piraattipuolueeseen sillä haluan vaikuttaa osaltani läpinäkyvämmän päätöksenteon ja varojen käytön edistämiseen.
Tasa-arvoisuus ja tasavertaisuus on tärkeitä arvoja itselleni ja olen ollut sateenkaaritoiminnassa vuosia. Eläinten oikeudet ja huolenpito sekä luonto-arvot ovat osa minua ja haluankin tiiviimpää kaupunkia luontoa tuhoamatta.

Kannatan perustuloa ja byrokratian vähentämistä. Yksilönvapaus on hyvin tärkeää ja taloudellinen toimeentulo on yksi monista tekijöistä siinä. Kannustamisella ja tukemisella saavutetaan enemmän kuin pakottamisella ja alistamisella.
Hyvä päätöksenteko perustuu faktoihin ja tutkittuun tietoon. Päätökset voivat myös muuttua jos ilmenee uutta tietoa mikä kumoaa aiemman. Hyvät päättäjät kuuntelevat palautetta ja käyttävät asiantuntijoita apuna päätöksenteossa.