karvinen

Tapani KARVINEN

Varsinais-Suomen piiriyhdistyksen
hallituksen varajäsen, datanomi

Varsinais-Suomi: Turku

    • Koska mitään emme täältä vie mukanamme,
      kannattaa keskittyä siihen, mitä jätämme jälkeemme.

Haluan purkaa korkean tason korruption mahdollistavia rakenteita, vahvistaa Euroopan unionin asemaa ja itsenäisyyttä muista globaaleista toimijoista, sekä rakentaa eurooppaa, jossa yksilö tai hänen potentiaalinsa ei huku sääntöihin. Toivon EU:n kehittyvän alkavalla vuosikymmenellä globaalina toimijana sellaiseksi, jolla on sekä halua että kykyä pyrkiä estämään Libyan, Ukrainan ja Jemenin kaltaisten konfliktien syttyminen.

Euroopan kansalaisille tulee taata toimivan terveydenhuollon lisäksi oikeus tietoon ja sananvapauteen, sekä riittävät ajalliset ja taloudelliset mahdollisuudet rakentavaan elämänpolkuun - vauvasta vaariin. Työllisyyteen ja köyhyyteen liittyviä ongelmia ratkaisisin työn uudelleenjaolla, eli yhdistelmällä lyhyempää työpäivää, pienempiä palkkauskustannuksia ja omistusasumiseen kannustavaa perustuloa.

Olen 37-vuotias yhden lapsen isä, Piraattipuolueen entinen puheenjohtaja, sekä ihmisoikeussaralla työskentelevä yhteiskunta-aktiivi. Euroopan parlamentissa olen vieraillut useita kertoja, sekä minulla on ollut ilo tavata henkilökohtaisesti kaikki piraattien europarlamentaarikot monen muun älykkään ja aikaansaavan yksilön lisäksi.