antero-rintamaki-300x300px

Antero RINTAMÄKI

Ohjelmistoinsinööri, ammattikuljettaja

Vaasa: Vaasa

Terve, olen Ändi, Vaasan ja Ristinummen kasvatteja. Olen 41 ja ikuisesti nuori. Olen aito piraatti, patriootti ja viikinki; ja kuljen heidän kaikkien joukoissa suurella sydämellä. Samalla aikaa kun luet sydäntäni, tavoitteitani ja tulevaisuuden historiaani, kuuntele näitä:

https://www.youtube.com/watch?v=ykKJruL8jjU
https://www.youtube.com/watch?v=Kgo5zAM0A5o

Olen pohjimmiltani luotettava ihminen ja uskon muiden ihmisten hyvyyteen, ja parhaimmallani tavalla tuen sellaisia ihmisiä. Luotan omiin sanoihini: vapauteen, valtaan ja vastuuseen; tuon ne vahvasti esille ja luotan ystävänieni suojelevan niitä.

Sanat: valta ja voima, koko ihmiskunnan historian aikana, jakaa, mutta hyvän johtajuuden alla ne yhdistää. Minulle Suomi-leijona ilmentää seuraavaa: "Laikalla leikitsen ja liekalla löyn. Ärjyn ja tuon mielipiteeni vahvasti esiin.".

Etsin heitä jotka sydäntäni haluavat kuulla ja siihen tarttua. Rakkaus ja armollisuus ovat mielestäni suurimpia arvoja ja yhdistäviä, ja vahvoja arvoja. Toivon että kunniallisuus ja arvokkuus tukevat näitä kaikkien viisaiden sydämessä.

Kannan jotakin arvokasta, ja sanon sen suoraan. Kannan jotakin ihmeellistä ja ilmiömäistä, syntymästäni lähtien. Se liittyy syntymääni. Karhun merkki pohjantähdessä on yksi merkityksistäni täällä maan päällä. Uskoni on, näinollen ja niinsanoen, hengellinen, luonnollinen, ja suoraansanoen: "luontoon ja luonnon tarkoitukseen pohjaituva".

< Ändi >